مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف حقوق زن متوقی

سلام. من یه دختر 30 ساله هستم ک کار نمیکنم و مجردم. پدرم بالای شصت سال دارن و قبلا شغلش آزاد بوده ولی متاسفانه خیلی وقته کار نمیکنه و هیچ بیمه ای هم نداره.. و تنها منبع درآمد ما حقوق بازنشستگی مادرم هست ک بازنشسته آموزش پرورش هستن..خواستم بدونم اگه خدایی نکرده اتفاقی برا مادرم بیوفته حقوق ایشان ب من میرسه؟؟چون از نظر قانونی من الان تحت تکلف پدرم هستم.ولی در واقعیت پدرم هیچ منبع درآمدی نداره و عملا مادرم داره خرجی خانواده رو میده.ایا بعد فوت مادرم با شرط زنده بودن پدر حقوق ایشون قطع میشه یا خیر.ممنون

پاسخ ها :

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در صورتی که تحت تکفل باشید میتوانید از حقوق بازنشستگی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید از حقوق بازنشستگی استفاده کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از حقوق بازنشستگی استفاده کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی می توانید از حقوق بازنشستگی استفاده کنید.