مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استفاده دختر از مستمری مادر

دخترم وهمسرم تحت پوشش بیمه من بودن تازمان بازنشستگی... بعداز بازنشستگی به چه صورت میتونم دوباره اونهارو در تحت پوشش بیمه قرار بدم؟

واینکه اگر تحت پوشش بیمه ایرانیان بعنوان بیمه پایه قرار بگیرن و بیمه تکمیلی رو تحت بیمه من باشن، مشکلی در استفاده دخترم بعد از فوت من از حقوقم ایجاد نمیشه؟ اصلا نوع بیمه تاثیری در استفاده از مستمری مادر توسط دختر داره یا خیر؟

( با توجه به اینکه شوهرم تحت پوشش هیچگونه بیمه ای نیست)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی ندارد بله مستمری به دخترونتون تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بعد از فوت در صورتی که دختر شما مجرد و فاقد شغل و درآمد باشد می‌تواند از مستمری شما استفاده نمایید