مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات آپارتمان

سلام من ساکن مجموعه 9 واحدی هستم . در حال حاضر مدیر ساختمان به دلیل بی نظمی استعفا دادن و حسابدار ساختمان بدون اجازه گرفتن از مجمع شروع به تعمیرات کردن و ایشون می گویند که ساختمان قدیمی هست و نیاز به تعمیرات دارد و همه موافق اند شما مخالف هستین ولی بدون تصمیم مجمع شروع با تعمیرات بدون رعایت اصول فنی و قانون این کار را ادامه می دهند.
راهکار برای من برای پرداخت یا عدم پرداخت دارم؟چون هزینه ها غیر عادی هست میگویند پرداخت کنید درصورتی که به صورت تحمیلی هست.
قانون در این مورد چه می گوید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر اکثریت باید هزینه ها پرداخت بشه.
اگر مدعی هستید هزینه غیر عادی دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظر اکثریت آرا ملاک برای پرداخت هزینه است. . اگر مدعی هستید هزینه غیر عادی دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت امور ساختمان ملاک رای اکثریت می باشد