مشاوره حقوقی رایگان - شاهدین فروش مال غیر

سلام.وقت بخیر..
سال 96 یک واحد از چهار واحد آپارتمان ورثه ای توسط یکی از وراث فروخته شده و بقیه وراث هم به عنوان شاهد ، مبایعه نامه و پیش نویس قولنامه را امضاء کرده اند.. پول معامله هم به فروشنده طبق رسید تحویل شده.. و مبلغی برای آماده شدن سند مانده..
حالا یکی از وراث ادعا میکند تا من به نرخ روز پولم را نگیرم حاضر به سند زدن نیستم..حالا ما باید چه کار کنیم..
سپاس فراوان..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید