مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مورد اجاره به علت عدم پرداخت اجور

باسلام ،
آیا قانونی در رابطه با درخواست دستور تخلیه فوری به علت عدم پرداخت اجاره بها چند ماه وجود دارد ؟
چه راهی جهت تخلیه فوری و وصول اجور معوقه قبل از انقضا مدت قرارداد پیشنهاد میکنید ؟
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

براساس ماده 2 قانون روابط موجر و مستاجر 1376 و آیین نامه اجرایی آن این امکان را دارید. شما می توانید برای تخلیه فوری ملکتان به شورای حل اختلاف محل ملکتان مراجعه کنید و دقت داشته باشید که برای تخلیه فوری، دادخواستتان با عنوان صدور دستور تخلیه تنظیم کنید که البته برای تنظیم این نوع دادخواست باید یکی از این شرایط را داشته باشید: مستأجر بیش از 3 ماه مبلغ اجاره را پرداخت نکرده باشد یا مدت اجاره تمام شده باشد یا مستاجر به غیر اجاره داده باشد یا مستأجره را مورد استفاده غیرمشروع قرار داده باشد و یا این که کلا اقداماتی برخلاف قرارداد اجاره انجام داده باشد. دقت داشته باشید که قرارداد اجاره شما برای تنظیم این نوع دادخواست (صدور دستور تخلیه) که بیان کردیم باید به صورت غیررسمی یا همان عادی که در آژانس املاک و یا به صورت دستی بین شما و مستاجر تنظیم شده، باشد. ولی اگر قرارداد شما به صورت رسمی باشد و در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده باشد دیگر نمی توانید این نوع دادخواست (صدور دستور تخلیه) که فوری به نتیجه می رسد را مطرح کنید و دادخواستتان را می توانید با عنوان تقاضای صدور حکم به تخلیه تنظیم کنید که زمان بیش تری می برد و یک سری مهلت های قانونی در این نوع دادخواست وجود دارند که باید سپری شوند. برای مطالبه اجاره های عقب افتاده هم می توانید کم تر از بیست میلیون تومان را از طریق شورای حل اختلاف و بیش تر از بیست میلیون تومان را از طریق دادگاه دادخواست دهید.

یک وکیل

با دادراه همنظر هستم