مشاوره حقوقی رایگان - کسر از امار گردید

برام ابلاغیه اومدکه من وبنگاه داره اتهام کلاهبرداری و فروش مال غیرحسبه دستور بازپرس محترم شعبه و موفقیت دادیار محترم اظهارنظره پرونده از امار کسر گردید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرار صادر شده باشد به شما ابلاغ می شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

توضیحات کامل نیست. ولی ظاهرا بررسی بازپرس در پرونده شما قرار صادرکرده. میتوانید بامراجعه ب شعبه از نوع قراریا تصمیم گرفته شده مطلع شوید یا منتظر بمانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بامراجعه به شعبه از نوع قراریا تصمیم گرفته شده مطلع شوید