مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای دادنامه

سلام اینجانب از کارفرما شکایت کردم و در وزارت کار نیز در مبلغ با کارفرما توافق کردم اما کارفرما پرداخت نکردن و بعد از رفتن به دفتر پیشخوان پیامک ابلاغ دادنامه برام امده که درش نوشته با توجه به نظر رییس شعبه پرونده از آمار کسر گردید یعنی چی ؟ پولی برای من پرداخت نشده و دادگاهی تشکیل نشده اصلا

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی پرونده شما اقدام فعالی ندارد ومختومه شده واز امار پرونده هاشون کم وبه بایگانی رفته .شماباید برااجرای حکم اداره کار از اجرای احکام دادگاه اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید اموال نامبرده قابل توقیف است