مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

خانمی هستم که اعتیاد به شیشه دارم آیا این می‌تواند از سوی همسرم که قبل از ازدواج میدانسته و خود امضا کرده بوده که اطلاع دارد الان می‌تواند شوهرم طلاق ندهد یا تاثیری در نفقه یا مهریه دارد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طلاق بله ولیکن نفقه و مهریه به قوت خود باقی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه و مهریه در هر صورت باید پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نفقه و مهریه در هر صورت باید پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نفقه و مهریه در هر صورت باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه میتواند درخواست طلاق را اقامه نماید ولی زوج برای اجرای صیغه طلاق ، باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید
و هیچ تاثیری در پرداخت مهریه و نفقه زوجه نخواهد داشت