مشاوره حقوقی رایگان - خانم معتاد و اقدام برای طلاق

سلام بنده هستم معتاد به شیشه است سه ساله که جدا زندگی میکنیم خانه ای اجاره ای که خانمم زندگی میکنند رابایدتحویل صاحب خانه بدهم .ولی خانمم شهرستان هستن وبخاطراعتیادفکر درستی و تصمیم درستی نمی‌گیرن.نمیدونم اثاثیه منزل راچکارکنم جای ندارم .خانمم جواب درستی نمیده.ضمنا طی این سه سال نفقه هم دادم نمی‌دونم چکارکنم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل بگیرید واثا ث را به فردی امین از طریق شورا بسپارید ....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید منزل آماده داشته باشید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تمکین یا دادخواست طلاق بده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر تصمیم به زندگی دارید باید برای او منزل فراهم کنید و الزام به تمکین بدهید در غیر اینصورت وسایل وی را در انباری به امین بسپارید و یک اظهارنامه بدهید که برای تحویل مراجعه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تمکین زوجه دهید و مسکن مناسب را فراهم کنید تا زندگی ادامه پیدا کند در غیر این صورت دادخواست طلاق دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وسایل را باید دست امین بسپارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید برای تامین و یا طلاق اقدام کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مراكز ترك اعتياد مراجعه فرماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد ترک خانه توسط زوجه ، شما باید دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید
ولی زوج باید خانه مستقل همراه با تمام وسایل تهیه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید برای طلاق ایشان اقدام کنید و اثاثیه ایشان را مسترد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص وسایل منزل می توانید اظهارنامه ای ارسال کنید و لوازم را تامین زده و به امین بسپارید
دادخواست الزام به تمکین نیز ثبت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر هر دو ی شما معتاد باشید طلاق صادر می‌شود زوج معتاد نباشد زوجه نمی‌تواند طلاق بگیرد یه اسانی