مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به یک کانال تلگرامی

با سلام و خسته نباشید من برای انجام یه کار تخصصی توی یک کانال تلگرامی مبلغ 100 تومن برای مشاوره پرداخت کردم بعدش 2000000دوملیون تومان برای خدمات برداشت کردم بعد از پرداخت گفتن000،00 5پنج ملیون تومن برای ضمانت میخوان که پرداخت کردم باز 1/500000 برای ارسال تجهیزات ایمنی درخواست کردن که جمعا مبلغ8،500،000هشت ملیون و پانصد هزار تومان پرداخت کردم قرار شد تا 24 بعدش سفارش من انجام بشه ولی انجام که نشد هیچ دیگه جواب منم ندادن العان من باید چطور به پولم برسم ممنونم اگه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست از طریق دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کنید