مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرام

سلام خسته نباشید بنده در تلگرام از یک ایرانی کانال خارجی vipگرفتم و براشون تتر (دلار) واریز کردم و هربار مشکلی پیش میومد به فرد ایرانی میگفتم و اونم می‌گفت مطمئن هست اینا بزن براشون وکلی تتر(دلار) زدم براشون و دبه کردن و میگه باید بیشتر بزنی سوالی که دارم میتونم از ایرانی که این کانال رو به من معرفی کرده شکایت کنم یا نه ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از هر دو نفر با عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر مگر تبانی بین دو نفر احراز شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات تبانی می توانید اقدام نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام تحت عنوان کلاهبرداری از هر دو نفر شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید.