مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

سلام از کارکنان بازخرید نیروهای مسلح درسال 1369 هستم برای پرداخت حق بیمه برای بازنشستگی به اداره بیمه رفتم گفتند شما کسورات بازنشستگی رادریافت کردید . گفتم ولی من تقاضای پرداخت کسورات بازنشستگی نکرده بودم . به اداره یگان محل خدمتم مراجعه کردم گفتند در زمان بازخریدی شما پرداخت کسورات القوانین بازخریدی بوده است .آیا قبل ا.ز1370 پرداخت کسورات بازنشستگی قانون بوده است ؟واگرقانون بوده قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله طبق ضوابط و مقررات نیروهای مسلح در زمان بازخرید یا استعفا کسورات بازنشستگی نیز پرداخت می گردد