مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت کسورات بازنشستگی جهت اعمال سنوات

بنده بورسیه تحصیلی فرهنگیان بودم به دلیل بیماری و مشکلات شخصی قادر به ادامه تحصیل در موعد مقرر نشدم و در نیمه ی دوم سال 80 با موافقت وزارت علوم و شرط وزارت اموزش و پرورش به کسب معدل بالای 16 مجوز تحصیل در دانشگاه را کسب کردم و در سال 84 استخدام شدم
خواستم بدانم میتوانم این چند سال از 80 تا 84 را با پرداخت کسورات بازنشستگی جز سنوات بیارم
ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بهتر است از دایره حقوقی اموزش و پرورش راهنمایی بگیرید ولی به نظر ممکن نخواهد بود.