مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

باسلام بنده برادر شهید با مدرک تحصیلی کارشناسی در حدود 12 سال میباشد که بصورت قراردادی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کار میکنم و هنوز تبدیل وضعیت نشده ام. آیا می توانم از طریق دیوان عدالت طرح شکایت نمایم .
متشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال اگر محل کار شما دانشگاه علوم پزشکی است مشمول دستگاههای اجرائی ماده 2 و از لحاظ تبدیل وضعیت استخدامی نیز مشمول ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تبصره 1 آن با رعایت ترتیب اولویت در ماده 21 قانون هستید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شکایت در دیوان مستلزم تصمیم سازمان می باشد .فلذا صرف این موضوع قابلیت شکایت را ندارد.شایسته است به سازمان بر اساس مواد مطروحه توسط همکارم جناب کنجی کتابت وتصمیم متخذه را اخذ وسپس اقدام فرمایید.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع مطرح شده قابلیت شکایت در دیوان ندارد

یک وکیل

در تکمیل پاسخ قبلی اضافه می نمایم چنانچه از لحاظ رابطه کاری مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری باشید و حقوق استخدامی شما بر مبنای ماده 21 قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران تضییع شده باشد به استناد بند 3 از ماده 10 ق.ت و .آ.د.د.ع.ا ، حق شکایت از دانشگاه علوم پزشکی مربوطه به دلیل تخلف از مقررات قانونی برای شما محفوظ است و بدین وسیله نظر مغایر همکاران محترم با این استناد قانونی تصحیح می گردد .