مشاوره حقوقی رایگان - اعلام نکردن عدم تمدید قرارداد

با سلام بنده 13 سال در یک کارخانه غذایی مشغول به کار بودم و پس از اعلام قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران معرفی نامه ای از ارتش بابت تبدیل وضعیت به محل کار خود دادم که ابتدا قراردادم را یک ماهه کردند و پس از اتمام قرارداد مانع حضور من در محل کار شدند و گفتند پیگیری میکنیم و خبرش را می دهیم الان دو ماه گذشته و همچنان بلاتکلیف هستم و طبق مطالعه ای که در اینجا انجام دادم بعد از یک ماه نه می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم نه تقاضای بازگشت به کار بدهم
یکی از همکارانم بهم گفت که اگرم شکایت کنی یه نامه میزنن میگن نامه ات بابت عدم تمدید آماده بوده میومدی میگرفتی در صورتیکه هیچ اطلاعی به بنده ندادند و همچنان می‌گویند ایشالا درست میشه بزار با مدیرعامل صحبت کنیم به نوعی من را بلاتکلیف گذاشته اند
خواستم بدونم الان چکار باید بکنم که به کار خود برگردم یا حداقل بیمه بیکاری دریافت کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شرکتهای خصوصی اجباری در اجرای مصوبه مذکور ندارند ، برو درخواست استرداد نامه را بده و بگو با همان شرایط قبلی اماده همکاری هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اداره کار محل اشتغال خود اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار محل اشتغال خود اقدام نمایید