مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

با عرض سلام
یک اتحادیه تعاونی روستایی وامی رو از بانک گرفته و توانایی پرداخت اون وام رو نداره از طرفی ضامن وام یکی از شرکتهای تابعه اتحادیه می باشد که سند ساختمان رو گرو بانک کرده .از طرفی بانک اخطار داده که می خواد ساختمان تعاونی رو که ضامن وام هستش رو مصادره کنه .آیا راهی برای جلوگیری از این کار وجود داره .در ضمن خود اتحادیه مذکور دارای اموال واملاک می باشد آیا میشه داراییهای خود اتحادیه رو به جای ساختمان تعاونی به بانک معرفی کرد ممنون میشم راهنمایی کنید .با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بانک و ثیقه ایب که به عنوان ضمانت اخذ نموده است به اجرا می‌گذارد و معمولاً به ضامن مراجعه می‌کنند و ضامن بعد از اینکه آن را تسویه نمود می‌تواند به وام گیرنده اصلی مراجعه و مطالبات خود را دریافت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک مختار است که به ضامن رجوع کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بانک وثیقه ای که به عنوان ضمانت گرفته است به اجرا می‌گذارد و به ضامن مراجعه می نماید پس از آن که ضامن آن را تسویه نمود می تواند به وام گیرنده اصلی مراجعه و طلب خود را دریافت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مالی که به عنوان وثیقه به بانک معرفی شده است توقیف خواهد شد و به مزایده خواهد گذاشت