مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

با سلام. بنده در بانک کشاورزی ضامن یک وام هستم که بانک در ثبت اسناد تامین خواسته داده به مبلغ 240 میلیون تومان و دو خودرو پراید و پژو را برای 90 میلیون تومان توقیف کرده ویه ملک راه هم به مبلغ 150 میلیون تومان ایا بنده میتوانم به جای توقف دو خودرو مبلغ 90 میلیون از حساب وام گیرنده را معرفی کنم تا ان را توقیف کنند وخودروها را ازاد کنم در ضمن بانک به هیچ عنوان همکاری نمیکند و ان حساب هم در همان بانک میباشد به مبلغ 70 میلیون وقیمت دو خودرو توقیفی خیلی بیش از 90 میلیون تومان میباشد و در ضمن وام گیرنده نیز از بانک شکایت کرده و توقیف عملیات اجرایی را نیز گرفته وپرونده نیز در حال کارشناسی میباشد ایا من میتوانم حداقل خودروی پراید را ازاد کنم یا نه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده چاره ندارید جز اینکه وام را تسویه کنید.
بعد از پرداخت وام می توانید علیه وام گیرنده دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید و خسارات خود را نیز می توانید مطالبه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
مسولیت شما به عنوان ضامن دقیقا مثل مسولیت وام گیرنده است و هیچ فرقی بین شما نیست. در مورد توقیف حساب بانکی وام گیرنده که مبلغی نقد در حساب دارد هم شما نمی توانید بانک را مجبور به این کار نمایید ولیکن از طریق حراست بانک قابل پیگیری است که حساب نقدی توقیف شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مبلغ را پرداخت کنید و بعد به طرفیت وامگیرنده دادخواست مطالبه و خسارت بدهیذ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از طریق ثبت توقیف شده از طریق رئیس ثبت پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید اگر از وام گیرنده مال سهل الوصول تر ای سراغ داری معرفی کنید تا توقیف شود و مال شما از توقیف آزاد شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما بابت پرداخت وام دادخواست مطالبه دهید و حساب را به نفع خود توقیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا وام تسویه شود و سپس علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید