مشاوره حقوقی رایگان - درج مدرک تحصیلی

با سلام بنده از پرسنل مرزبانی هستم . در سال 94مدرک کاردانی جهت اخذ درجه تحویل دادم ولی هیچ گونه ترتیب اثری داده نشد که از طریق نیروی انسانی اعلام برای گرفتن درجه بایستی دو تا دوره بلند مدت یکی در استان محل خدمت و دیگری در اصفهان بگذرونین که این امر هم انجام شد ولی خبری از اخذ درجه نشد .بعد از آن اعلام شد بایستی برای اخذ درجه به مناطق عملیاتی که سازمان انتخاب میکند منتقل شوید و بعد درجه بگیرید که بدون درخواست اینجانب را به مرزبانی کردستان انتقال دادن در این مدت کارشناسی حقوق گرفتم و مدت 3سال در آنجا خدمت کردم که هنوز درجه ای به اینجانب اعطا نشد و میگویند بخشنامه جدید اومده و درجه نمیدن حال آیا از طریق شکایت میتونم حق و حقوقمو بگیرم.لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید به هر حال اگر بخشنامه ای باشد طبق ان عمل میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق یگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق مرجع مربوطه پیگیر نمایید