مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر برای دختر بیوه

سلام پدر من سالها پیش فوت کرده اند و شوهر من نیز شش سال پیش فوت کرده است و من ازدواج مجدد نکرده ام و شاغل نمی باشم. آیا میتوانم از حقوق مستمری پدرم استفاده کنم؟ تا کنون برای دریافت مستمری اقدام نکرده ام. اگر تعلق میگیرد، آیا از زمان فوت شوهرم محاسبه و پرداخت میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شوهرتون حقوق بگیر نبوده میتونید از مستمری پدر استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید درخواست دریافت مستمری را از واحد مستمری بیمه پیگیری نمایید از تاریخ پذیرش درخواست شما مستمری تعلق خواهد گرفت