مشاوره حقوقی رایگان - پشت امضای چک

من پشت چک یک نفرو امضا کردم الان چک پول نداره. چه مسئولیتی دارم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.اگر شما دارنده چک نبوده اید ظهر نویس تلقی نمی شوید و امضای شما معنای ضمانت می دهد و ضمانت با ظهرنویسی تفاوت دارد.اینجا که شما ضامن محسوب میشوید با کسی که به نفع او ضمانت کرده اید مسئولیت تضامنی دارید یعنی کل وجه چک را بدهکارید و دارنده می تواند به هر دوی شما و یا یکی از شما مراجعه کند مگر اینکه کسی که از او ضمانت کرده اید ذمه اش به دلیلی بری شود که دیگر شما مسئولیتی ندارید.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

باسلام و احترام
کاربر معزز کپی چک میبایست رویت گردد مع الوصف اگر بدون ذکر عبارتی امضا شود شما ضامن تلقی میشوید لکن اگر چک در وجه حامل باشد میتوان شما را به عنوان ظهرنویس(انتقال دهنده) نیز محسوب داشت.