مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

باسلام خانمی هستم که می خواهم طلاق از طریق بند عسر و حرج بگیرم چون شبانه روز زیر مشت ولگد شوهرم هستم وایشون قصد دارند بدون مهریه وحتی با گرفتن پول و هتک حرمت من ، مرا مجبور به رفتن از خانه کنند من کارمندم و قصد ندارد تمام سالهایی که پولم رو برده بدهد ، البته یک پرونده
علیه ایشون دارم با گواهی پزشکی قانونی و پسر 20 ساله ام هم شاهده سوال من از شما این است که چگونه عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کنم د ر ضمن فایل صوتی عربده کشی و تهدید و فحش ایشان را هم دارم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

عسر و حرج باید احراز شود یا با حکم قطعی محکومیت یا با شهود اطرافین و یا پردنده های متعدد بدون دلیل نمیشود