مشاوره حقوقی رایگان - سلام متن اعسار جهت اقساط

یک نفر به خواسته خود 20 میلیون به من داد که یکسال بعد برگردانم بنده سفته دادم که بعد از یک هفته به من گفت همسرتو طلاق بده یا پولمو بده اما من پول خرج کرده بودم و الان شورا حل اختلاف شکایت کرده و بنده را احضار نکرد که بعد از یکماه متوجه شدم جلب بنده را گرفته و به شورا حل اختلاف رفتم گفتند اعسار بنویس بیار تا اینکه حکمت لغو بشه. تقاضای متن اعسار جهت اقساط دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

این سوال تحت عنوان تنظیم لایحه قرار میگیرد. از همان طریق اقدام بفرمایید

یک وکیل

در قسمت مربوطه در سایت تقاضای تدوین متن اعسار را نمایید