مشاوره حقوقی رایگان - دهیاری

سلام. من چهارسال پیش دهیار روستا بودم و باتوجه به نظر شواری روستا دهیاری من ابطال و دهیار جدید معرفی شد و با توجه به نامه اتمام کار و تسویه حساب با من نشد امور مالی هم انجام نمیده به کجا شکایت کنم ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه شما رابطه استخدامی قوانین کار باشد از طریق اداره کار دادخواست مطالبه خود را مطرح نمایید اگر غیر از موضوع باشد از طریق دادگاه حقوقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر رابطه شما رابطه استخدامی قوانین کار باشد از طریق اداره کار دادخواست مطالبه خود را مطرح نمایید