مشاوره حقوقی رایگان - برکناری دهیار توسط شورا

باسلام. بنده باتوجه به اینکه 9 سال سابقه دارم و همه مردم از اینجانب راضی هستند شورا بدونه هیچ مدرکی می خواهند مرا عزل کنند و میگویند رای با اکثریت شورا میباشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اختیار تعیین دهیار با شورا است و شورا می تواند شما را برکنار کند و شخص دیگری را به عنوان دهیار معرفی کنند.
رضایت مردم تاثیری ندارد و این اختیاری است که قانونگذار به داور داده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما تکراری عرض شد از طریق دیوار پیگیری کنید