مشاوره حقوقی رایگان - اجرای نظارت پابند الکترونیکی بعد از یک چهارم حبس چه مدت طول میکشد؟

باسلام خدمت وکلای عزیز. وقت بخیر.بنده 4سال و 7 ماه حبس دارم که 13ماه و 8 روز آن را کشیده ام،علاوه بر این 17روز هم ایام بازداشت قبلی دارم.آیا میتوانم درخواست پابند الکترونیک دهم؟چند روز طول میکشد مقامات زندان پاسخ دهند و درخواست را به اجرای احکام بفرستند؟سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات و پابند الکترونیکی را به
قاضی اجرا احکام یا دادیار ناظر زندان مطرح نمایید و مدت هم قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.