مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی

سلام یه شخصی به خاطر مواد مخدریه سالو نیم حبس داشته که با وثیقه بیرون بوده الان حکم توقیف سند اومده حالا برای اين‌که سند توقیف نشه رفته زندان
میخواستم بدونم بعد از حداقل کشیدن یه ماه حبس میشه درخواست پابند الکترونیک کرد و اومد بیرون ؟؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام. میتوانید درخواست را به قسمت اجرای احکام بدهید ولی طبق رویه اصولا قبول نمیکنن حداقل باید 3الی 6ماه از حبسشون سپری شده باشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مینوانید از معاونت زندان با رعایت دستور العمل های زندان درخواست پابند الکترونیکی دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد لیکن باید مدتی از حبس سپری بشود تا بتوانید درخواست نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
میتوانید درخواست نمایید . ان شاءالله مورد موافقت قرار میگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید به دادیار ناظر زندان درخواست بدهید و

و باید شرایط مقرر در قانون ، وجود داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

درخواست پابند الکترونیک صرفا درخواست نیست و باید پرونده بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به مطالعه پرونده است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قانون مجازات در صورت وجود شرایط زیر بله امکان قبول تقاضای نظارت الکترونیکی(پابند) هست
الف- وجود جهات تخفیف
ب- پیشبینی اصلاح مرتکب
پ- جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران
ت- فقدان سابقه کیفری مؤثر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان پذیر می باشد لیکن باید مدتی از حبس سپری بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)