مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام سال 97 بابامو آدم ربایی کردن با وجود اینکه ثابت کرد قاضی برائت داد قاضی کیفری اراک پرونده رفت دیوان برگشت پرونده رفت محلات قاضی محلات حکم قطعی براشون صادر کرد برای سه تاشون حکم 10سال و برای سه تا دیگه یک سال
الان که حکم جلبشون اومده ولی دست قاضی میگه خودمون میگیریم یکی شون هم زندان ولی بقیه نگرفتن هنوز اینا هم درخواست پابند دادن آیا میتونن با پا بند آزاد بشن؟؟
ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
در برخی جرایم مانند ادم ربایی امکان استفاده از پابند الکترونیکی وجود نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا در جرائم خشن سخت گیری می‌شود
لکن بستگی مدارک‌ و اوضاع و احوال پرونده دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا رصایت شما را جلب نکنند قاضی حق ندارد حکم پابند بدهد، پابند برای جنبه عمومی جرم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد ممکن است تخفیفات قانونی شاملشان شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا درچنین جرائمی خیر

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قبل از شروع زندان خیر نمیتوانند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شامل بعضی جرایم نمی شود باید شرایطی وجود داشته باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد ممکن است تخفیفات قانونی شاملشان شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد پرونده و احكام ديده شود و با كيفيت فعلي اظهار نظر كامل نيست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازاتهای بالای پنج سال حبس باید یک چهارم مجازات طی شود تا پابندالکترونیکی امکان پذیر باشد