مشاوره حقوقی رایگان - خلاف شخص خریدار با پلاک من

با سلام و خسته نباشید
بنده حدود 2 سال پیش ماشین خود را در پارکینگ به شخصی که دلال بود فروختم و نزد یک شاهد به صورت قولنامه ای ماشین را در پارکینگ به ایشان تحویل دادم.ایشان بعد از چند ماه ماشین را به شخص دیگری فروختند و از من خواستند که در دفترخانه حضور یافته و وکالت تام به خریدار بدهم(خریدار دوم) که این مرحله را نیز طی کردم و مهلت 2 ماهه جهت تعویض پلاک به ایشان دادم.الان بعد از گذشت حدود 9 ماه علی رغم تماسهای بنده با ایشان جهت تعویض پلاک، ایشان نسبت به تعویض پلاک اقدام نکرده اند دیروز از پاسگاه شهر زنجان با من تماس گرفتند که همان خودرو با پلاکی که به نام من هست تصادف کرده و از محل گریخته است.و طرف خسارت دیده جهت تامین دلیل به دادسرا مراجعه کرده است.بنده با توجه به اینکه قولنامه دارم و برگ وکالت تام هم به خریدار داده ام و اصل آن نیز در دست دارم آیا از لحاظ قضایی مشکلی دامنگیر بنده میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد ولیکن جهت دفاع حتماً حاضر شوید