مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من مهریمو از طریق ثبت به اجرا گذاشتم که همسرم ی مغازه قولنامه ای داره و ی ماشین داره که هنوز سند نخورده و قولنامه هست ولی متاسفانه من قولنامه ماشین رو دسترسی ندارم که بگم قولنامه به نام ایشون هست و ی جواز نانوایی به اسمش هست و ارث پدری داره که هنوز تقسیم نشده ولی شنیدم ارثشو به مادر داده ایا من میتونم ماشین رو توقیف کنم ایا ارثش توقیف میشه اگه به نام مادرش زده باشه و البته ارث پدری هم سند نداره و قولنامه هست و درضمن ممنوع الخروج کردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سهم الارث ایشان را می توانید توقیف نمایید مجوز نانوایی ایشان را نیز قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توقیف اموال قولنامه خیلی وقتها غیر ممکن است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سهم الارث ایشان را می توانید توقیف نمایید.

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
سهم الارث را میتوانید توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست توقیف سهم الارث پدری و مغازه را نمایید و ..