مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام. من تصادف جرحی داشتم مقصر فرار کرد و هیچ مدرکی ندارم و کلیه مراحل تا کلانتری محل و گزارش اورژانس و شاهدین کلانتری و تحقیقات محل هم انجام شده؟
1. چرا از من کروکی نخواستن؟
2 چرا درخواست پرینت مکالمات من را از مخابرات خواستن؟
3 .وقتی پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد قاضی امکان دارد بگوید دست روی قرآن بگذارم جهت قسم خوردن که مقصر فرار کرده؟
چون یکبار حتی به راستگویی دست روی قرآن گذاشتم و قسم خوردم ضربه های بدی خوردم و همش بد آوردم. حتی بخاطر ثواب اینکار را کردم و قسم راست خوردم. حالا خانمم پاشو تو ی کفش کرده که اصلا نباید قسم بخوری از مورد قبلی تا امروز بد جور ترسیده و میگوید اگه قسم باشه .باید از شکایت صرفه نظر کنی.ببخشید که طولانی شد اگه زحمتی نیست به 3 تا سوال من جواب دهید ممنون از همگی.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مطابق با واقعیت باشد سوگند ایرادی ندارد