مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه الزام به تمکین

با سلام، من برای همسرم الزام به تمکین گرفتم و پنج روز پیش رفتم دادگاه خانواده و برگه اجراییه گرفتم، چند روز طول میکشه تا حکم اجرا بشه و ایشان ناشزه بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از تاریخ ابلاغ اجرایی ظرف 10 روز باعث نسبت به بازگشت به زندگی مشترک اقدام نماید و بعد از آن زوجه ناشزه خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از 10 روز ابلاغ اجراییه ، اگر زوجه حاضر به برگشت به خانه نشود ، ناشزه محسوب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه باید مفاد آن را اجرا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از 10 روز ابلاغ اجراییه ، اگر زوجه حاضر به برگشت به خانه نشود ، ناشزه محسوب میشود