مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی فرزندان ایثاگران به شهرستان محل تولد

باسلام اینجانب کارمند تامین اجتماعی میباشم که در بدو استخدام تعهد 5ساله داده ام و هم اکنون 4سال ا ز تعهدم را انجام داده ام با توجه به اینکه پدرم ایثارگر میباشد و کارت 24ماه خدمت سربازی در جبهه را دارد ایا میتوانم درخواست انتقالی از محل خدمتم به شهرستان محل تولدم را بدهم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقالی با موافقت بالاترین مقام دستگاه مبداء و مقصد صورت خواهد پذیرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به توافق سازمان‌های مربوطه دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با موافقیت مقامات دو دستگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید سازمان دمبدا ومقصد موافقت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با موافقیت مقامات دو دستگاه اقدام کنید