مشاوره حقوقی رایگان - شاهد جلسه اعسار

سلام
خسته نباشید
ایا برای جلسات دوم یا سوم اعسار باز هم مانند جلسه اول حضور شاهد ها لازم هست یا همان جلسه اول کافیست?

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.بستگی دارد معمولا خیر .اما اگر ادعا شود که شهود شرایط قانونی و شرعی شهادت دادن را ندارند ممکن است دادگاه برای احراز شرایط مجددا شهود را ابلاغ به حضور کند.

یک وکیل

سلام" غالباً و معمولاً جلسه دادرسی رسیدگی به دادخواست اعسار از هزینه دادرسی یا محکوم به با تشکیل یک جلسه دادرسی منتهی به صدور حکم می گردد مگر اینکه به تشخیص قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده ، تشکیل جلسه دیگری برای استماع اظهارات شهود و طرفین دعوی لازم باشد .

یک وکیل

با همکار محترم جناب آقای گنجی هم نظر هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تشخیص مقام قضایی دارد
اصولا جلسات دوم و سوم منتفی است مگر تحت شرایطی خاص....