مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بعد از اعلام مال و عدم فروش امکان پذیره؟

سلام
من شرکت تولید و صادرات دانش بنیان دارم و چند سالی هست که به خاطر عدم فروش و مشکلات اف ای تی اف ، درگیر مشکلات مالی شدم ، سرمایه گذارهای من که عمدتا با شخص خودم قرارداد داشتن ازم شکایت کردن و اعسارم هم بخاطر تاجر بودنم رد شده و الان حکم جلب گرفتن ، میخواستم بدونم اگر محصولات تولیدی خودم رو به عنوان مال وصولی اعلام کنم ولی از طریق مزایده به فروش نرسه (با توجه به خاص بودن محصول) بعد از دوبار مزایده ، باز هم برای من جلب صادر میشه؟ و همینطور چون خودم نمیتونم برم و ممکنه جلب بشم و پول وکیل هم ندارم بدم ، اگر مال رو از طریق یکی از شرکام اعلام کنم (یعنی بره بگه این اجناس مال منه و برای پرداخت دین مدیون میخوام از طریق مزایده بفروشمشون) ، به عنوان شخص ثالثی که قصد پرداخت دین من رو داره ، این در روند مزایده و صدور جلب بعد از مزایده تاثیری داره یا نه ، ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید شخص ثالثی را به عنوان مالک مال معرفی وایشان اموال را در جهت انجام مزایده در پرونده معرفی نماید وبا این روند حداقل می‌توانید چند ماهی از جلب جلوگیری نماید و جلب رفع اثر گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله. انچه مهم است معرفیمال است میتواند از طریق خودتان یا شخص ثالث باشد. اصولا از مزایده ب فروش میرسد مگر اینکه بتوانید با مرجع قضایی صحبت و خاص بودن وسایل معرفی شده را توجیه کنید.. حتی اگر به صورت کلی کلب شما رو کنسل نکند یک وقفه مناسب خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شخص ثالثی را به عنوان مالک مال معرفی و ایشان اموال را در جهت انجام مزایده در پرونده معرفی نماید وبا این روند حداقل می‌توانید چند ماهی از جلب جلوگیری نماید و جلب رفع اثر گردد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید نفری را به عنوان مالک معرفی کنید و ایشان اموال را از باب مزایده معرفی کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً زمانی که مالی معرفی شود دیگر جلب نمیکنن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید نفری را به عنوان مالک معرفی کنید و ایشان اموال را از باب مزایده معرفی کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید نفری را به عنوان مالک معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بعد از گذشت یک ماه از
ابلاغ اجراییه ، به دستور محکوم له ،
حکم جلب صادر خواهد شد مگر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید نفری را به عنوان مالک معرفی کنید و ایشان اموال را از باب مزایده معرفی کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بر این اساس حکم جلب را مدتی عقب بیندازید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بله میتوانید از طریق شخص ثالث نسبت به معرفی مال اقدام کنید