مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت بانکی

من تو سایت شرطبندی عضو بودم واریز برداشت داشتم کارتم مسدود شده چیکار باید بکنم تا کارتم رفع انسداد بشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید ( پلیس فتا یا دادستانی ) و در صورت عدم مراجعه ، حتما برای شما تشکیل پرونده خواهد شد و پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات تعیین خواهد شد جهت مشاوره تماس بگیرید