مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر من چند روز پیش داشتم تو تلگرام میچرخیدم دنبال خرید وسایل ماشین بودم یه چنل دیدم ک لوازم جانبی ماشین میفروخت و یه چنلم داشت ب اسم چنل اعتماد و رضایت مشتریاشون و اینا من کالامو انتخاب کردم با ایشون تماس گرفتم شماره کارت ازش گرفتم ک بیعانه بریزم بنده 800 هزار تومن برای شخص ریختم مجموع کالای من یک میلیون و پانصد هزار تومن بود
حالا هر چی زنگ میزنم جواب نمیده خطش روشنه ولی‌ کانالشو پاک کرده و هر چی جست و جو میکنم نمیاد
میخام ازش شکایت کنم و هر جا که هست گیرش بندازم تا دادگاه بکشونمش و پولی ک ازم دزدیده پس بگیرم
بنظرتون شکایتم تایید میشه تا کی باید صبر کنم تا طرفو بگیرن؟ من شده هر روز میرمو میام شده هزینه میکنم تا این طرفو پیدا کنم فقط میخام بدونم چند ماه طول میکشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دست شما هم درد نکنه

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام.زمان دادرسی دست وکیل نیست
میتونه سه ماه باشه تا سه سال
اماشما فقط حق شکایت کلاهبرداری دارید تا ازطریق شماره کارتی که پول ریختید طرف را شناسایی کنند که در90٪ موارد، کارت سرقتی است و نهایتا استفاده کننده از کارت پیدا نمیشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید