مشاوره حقوقی رایگان - طلاق درنامزدی

با سلام و عرض خسته نباشید
دختری هستم که باپسری نامزد کردم و منتها در اویل شناخت کافی نداشتم الان رفته رفته متوجه شدم سطح فرهنگی ما باهم خیلی متفاوته و البته مشکلات دیگری هم هم هست
پسری که با او نامزد کردم سرباز فراریه و الان هر موقع حرفی با او میزنم منو مورد ضرب و شتم قرار میده البته جوری میزنه که جاش نمیمونه من خودم احتمال میدم از لحاظ روانی مشکل داره بنده خودم بچه ی طلاقم و گذشته منو به رخم میکشه باتوجه به این قضایا میخوام در همین نامزدی کار رو تموم کنیم ولی اون قصد چلاق نداره
تورو خدا کمکم کنین من باید دقیقا چیکار کنم
اینم بگم که مادرم بنا به دلایلی مخالف طلاق ماست چون اون خودش ازدواج کرده و میترسه من بی سرپناه بمونم ولی باتوجه به شناختی که از خانواده همسر دارم میدونم اونوقت خشونتش به من بیشتر میشه چون هیچکس نمیدونه مادرم ازدواج کرده من ازتون خواهش میکنم کمک کنین
و اینم میخواستم بگم که مراحل طلاق چجوریه و چیکار باید بکنم که طلاقم بده واینکه اگه مادرم رو راضی کنم تو روند طلاقم تاثیر داره

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، طلاق توافقی بگیرید . هرچند این مورد به وکیل احتیاج دارید.