مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام وقتتون بخیر من 4سال هست که ازدواج کردم وصاحب یک فرزند پسر هستم،در شرکتی شخصی مشغول به کار هستم،دیشب شیفت شب مانند هروز سرکار بودم که طی یک پیامک که ساعت 12شب فرستاده شدبرایم حاوی متنی که به خانه برو ببین چه خبر است ،وقتی به منزل مراجعه کردم دوربین گوشی همرام را روشن کرده ومنتظر ماندم تا همسرم در را باز کند وقتی خانه را گشتم با مردی جوان که در منزل بود روبرو شدم ،این راهم بگویم که من در طول این 4سال با همسرم مشکل داشتم چون چند بار باهم ضرب وشتم داشتیم به پزشکی قانونی مراجعه میکرد و پرونده دارد ویک بار هم در طی این درگیری ها چون متادون مصرف میکنم نامه کمپ گرفته و 19 روز در کمپ بودم،الان خیلی ممنون میشم که بنده را راهنمایی کنید که من چکار کنم چون نمیخوام پسرم که 4 سال دارد زیر دست همسرم باشد خواهش میکنم به من کمک کنید ،ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید
و پیامکی که براتون ارسال شده و فیلم گوشی رو به دادگاه ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید