مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال توقیفی از فردی به غیر از مالک اصلی

سلام.
بنده خودرویی خریداری کردم و ثمن‌ معامله را بصورت مقداری نقد و مقداری چک 5روز بعد پراخت نمودم ولی پس از وصول چک توسط فروشنده؛ ایشان به بهانه های مختلف از تعویض پلاک و یا دادن وکالت سرباز زدند و بعد از یک ماه اقرار به وجود دستور قضایی مبنی بر توقیف ماشین کردند که بدلیل تخلف حمل موادمخدر توسط صاحب پلاک اصلی که به ایشان ماشین را فروخته میباشد که در هنگامی که من خودرو را خریدم از این موضوع مطلع بودند ولی بنده را در جریان امور نگذاشتند.
ضمنا در این بازه یکماهه بنده مبالغ زیادی را به جهت تعمیر گیربکس و موتور ماشین متقبل شده‌ام.
باتوجه به موارد درج شده در قولنامه
1-شرط سلامت موتور و گیربکس
2-التزام فروشنده به تعویض پلاک
چگونه باید شکایت خود را مطرح نمایم که به نتیجه بهتر و سریعتری برسم.
باتشکر

پاسخ ها :

خرید خودرو توقیفی خودرو