مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل توقیفی بودن

سلام خدمت وکلای عزیز
خودروی خریداری کردم که وکالت تعویض پلاک گرفتم و قرار شد بعداز تعویض پلاک مبایعه نامه و سند رسمی زده شود
مبلغ کل خودرو هم پرداخت شد که متاسفانه درمحل شما گذاری ماشین به علت بدهی حکم توقیف قضایی دارد
وچون مبایعه‌نامه ندارم با احتساب واریزی وکالت وشهود میتواند ادعای فسخ معامله به دلیل فروش مال توقیفی برگشت وجه به روز وخسارت وکیل وهزینه های دادرسی را بدهم؟
ممنون راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است چرا در حال حاضر تعویض پلاک صورت می‌گیرد و نیازی به تنطیم سند رسمی چیست . همچنین بیع نامه قبل از وکالت و تعویض پلاک باید نوشته نه قبل از آن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
طبق قانون ، معامله اموال توقیف شده توسط ‌مراجع قضایی ، باطل است
و فروشنده باید ثمن ‌معامله را به خریدار مسترد نماید
و