مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام و وقت بخير
وكلاي محترم
ممكن است خواهش كنم به سؤالات من پاسخ دهيد؟
من يكي از ٨ وراث ملك مشاع تجاري هستم.
سرقفلي اين مغازه در حدود سالها ي١٣٥٩فروخته شده است
ممكن است بفرماييد كه ما چگونه ميتوانيم ثابت كنيم كه تغيير شغل و افراط و تفريط در زمان بعد از فوت مالك انجام شده است؟
بعد از سالها من به كشور بازگشتم و متوجه شدم كه مستاجر تغيير شغل داده و افراط و تفريط انجام دادم است ، آيا بعد از ١٧ سال من هنوز حق اعتراض دارم؟
اگر يكي از مالكان حاضر به شكايت از مستاجر نباشد، اين مسيله چه تاثيري روي ميزان دريافت خسارت از مستاجر ميگذارد؟
با تشكر و امتنان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید