مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه خرج سوم هفتم چهلم سالگرد

برادر بزرگ ما بدون اجازه تعدادی از وراث مجلس ختم (سوم هفتم چهلم سالگرد) گرفته و از وراث درخواست هزینه کرده و خود را بدون هیچ وصیتی وصی پدرمان معرفی کرده. ما طبق قانون هزینه کفن دفن دادیم. ولی هزینه بابت مجلس ختم ندادیم. الان فاکتور بابت هزینه ختم به دادگاه ارائه کرده و دادگاه مارا محکوم به پرداخت کرده. ایا نظریه دادگاه در این مورد درست است چون قانونی در این مورد نیست؟ ایا میتونم اعتراص به این رای بزنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید