مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم امکان سازش

سلام من و خانم درخواست طلاق توافقی دادیم به درخواست زوج و گواهی عدم امکان سازش گرفتیم که بعد از ان به توافق نرسیدیم و الان حدود 4 ماه از تاریخ گواهی عدم امکان سازش گذشته سوالی که دارم از خدمتتون اینکه خانمم میتونه به صورت یک طرفه درخواست طلاق بده با توجه به گواهی عدم امکان سازش یا کار دیگه ای انجام بده

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر گواهی عدم امکان سازش سه ماه است مگر اینکه از ط ریق طلاق یکطرفه باحصول شرایط اقدام کند که آنهم ازطریق سامانه به شما ابلاغ میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود