مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک تحصیلی بنده

در آگهی که بعنوان شرکت رتبه بندی با مدرک تحصیلی بود بنده مدارک خود رو بصورت کپی و عکس از طریق گوشی به خانم ای که مسئول بود فرستادم درمورد مبلغ و قراداد باهم توافق نکرده بودیم که من دوباره مدارک رو به یک شرکت فرد دیگری فرستادم که با کمال تعجب شرکت دوم عکس سایتی که دران بنده بعنوان عضو هیئت مدیره هستم و امتیاز آور نشان داد درصورتی که من هیچ قرارداد و تعهدی رو امضا نکرده و فقط کپی مدارک رو فرستادم
لطفا راهنمایی کنید. آیا از کپی مدارک من سو استفاده شده
باتشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر توافقی نداشته باشید بدلیل اینکه صورتجلسات را بدون اطلاع و رضایت شما امضا کرده اند ، در اینصورت می توانید به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید و سپس طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید و سپس طرح دعوا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا نوعی جعل و استفاده از سند مجعول رخ داده و می توانید شکایت کنید.