مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثیقه

سلام و خسته نباشید. برای اینکه زندان نروم سند گذاشتم، خواستم بدونم، تا موقع صدور حکم، این مدت که آزادم رو جز حبسم حساب میشه، یا از روزی که بروم زندان، شروع میشه، ممنون میشم، پاسخ دهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما با سند آزاد هستید جزء مجازات های حبس تعزیری شما تلقی نمی گردد و از تاریخ معرفی به زندان محکومیت شما آغاز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخ معرفی به زندان محکومیت شما آغاز خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از تاریخ معرفی به زندان محکومیت شما آغاز خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از تاریخ معرفی به زندان محکومیت شما آغاز خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از روزی که به زندان بروید مدت حبس شما محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر مدت حبس از زمانی محاسبه خواهید شد که محکوم خود را به زندان معرفی می نماید