مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده حقوقی‌

با سلام من و پدرم در مجموع 29 پرونده‌حقوقی داریم 5 مربوط به اجرا ثبت 18 پرونده دارای اجراییه با جرا احکام‌مختلف و اکثرا اجرا احکام‌شبیه هم‌ و 6 پرونده مربوط به خسارت تاخیر تادیه که‌دادگاه‌ تازه تشکیل شد و‌اجرا نرفت تو این 18 پرونده هست
شاکی ها اکثرا یک‌ ربا خوار هست و با چند نفر از دوستاش
یکی از دوستان‌داره‌ سند برا وثیقه‌میزاره ایا میشه تجمیع‌کرد و اینکه اون‌8 پرونده چون‌اجرا نرفته میشه با قاضی شعبه صحبت کرد یک مبلغی حساب کنه برای خسارت احتمالی و کل 29ًپرونده بره جز وثیقه
وکیل گفت رفتم پیش معاون‌دادستان‌گفت‌چون این سند برای چند نفر دیگه وثیقه گذاشتن‌ نمیشه
ولی ارزش ملک خیلی بیشتر از اینهاست 10 ها برابر بیشتر از وثیقه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر در صلاحیت یک دادگاه باشد و مرجع قضایی موافقت نماید امکان‌پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.