مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور خودرو

با سلام و خسته نباشبد
من یه 206 تیپ 2 دارم که روش موتور 206 ارسی گذاشتم میخوام این موتور رو تو سند ثبت کنم میشه راهنمایی بکنین که مراحل قانونیش چطوری هست. این موتوری که میگم موتور 2000 توربو هست چند تا 206 دیدم که تو سند هاش این موتور ثبت شده ممنون میشم راهنمایی بکنین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید ولی ممکن است که راهور موافقت ننماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید ولی ممکن است که راهور موافقت ننماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به پلیس راهور مراجعه نمایید ولی ممکن است که راهور موافقت ننماید