مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت توسط مادر

سلام
مادر من منو مجبور می‌کنه با پسری که خودش میخواد دوست باشم اگه بر خلاف نظرش رفتار کنم منو میزنه یا فحاشی میکنه، بابام اعتیاد داره شبا خونه نمیاد اصلا نمیشه درمورد چنین چیزی باهاش حرف زد و کمک خواست ازش به دلیل اعتیادش، مادرم منو تهدید کرده که اگه بخوام با اون پسری که مد نظرشه دوستیو تموم کنم از همه چی محرومم میکنه اینقدر اذیتم میکنه که خودم دست به خودکشی بزنم میشه بگید باید چیکار کرد تا بتونم از دست فشارای مادرم و ارتباط داشتن با اون پسره خلاص بشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مشاور های خانواده مشورت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی به شماره 123 پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اورژانس اجتماعی و یا روانشناس حتما مشاوره بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام با اورژانس اجتماعی 123تمای بگیرید