مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام وقت بخیر، اگر زوجه حق طلاق داشته باشد بعد از هربار صدور حکم طلاق توسط دادگاه، زوج اعتراض زده و الان به دیوان عالی کشور اعتراض زده، سوالم اینه چقدر طول میکشه تا دیوان عالی کشور حکم صادر کنه و اینکه بازم میتونه اعتراض کنه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چندین ماه زمان میبرد.دیوان آخرین مرحله است و رسیدگی آن شکلی می‌باشد.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بعد از دیوان عالی کشور حق اعتراض ندارند مگر اینکه به شعبه بدوی برای رسیدگی برگردد ولی مدت زمان را نمیتوان اعلام نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از دیوان عالی کشور حق اعتراض ندارند مگر اینکه به شعبه بدوی برای رسیدگی برگردد