مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار مجدد

با سلام
بنده بابت مهریه دادخواست اعسار دادم که هم در بدوی و هم تجدید نظر رد شد و بابت اجرای حکم زندان هم رفتم. با توجه به تغییر شرایطم و افزایش قیمت سکه مجدد دادخواست اعسار دادم اگر رای به نفع من صادر شود آیا حکم قبلی نقض می‌شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به احتمال زیاد اعسار دوم شما پذیرفته خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله به احتمال زیاد اعسار دوم شما پذیرفته خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به احتمال زیاداعساردوم شماپذیرفته شودودرصورت پذیرش آزادمیگردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید مجدد دادخواست اعسار بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به احتمال زیاداعساردوم شماپذیرفته شودودرصورت پذیرش آزادمیگردید